Schilderen met Olieverf

Laat je verrassen door je eigen talent!

   Bekijk de Trailer

Sasja vertelt waarom ze zo enthousiast is over olieverf:


NB: WE ZIJN OVERGEGAAN NAAR EEN NEDERLANDS PODIUM MET BETERE FUNCTIONALITEITEN. HIER STAAT OOK DE NIEUWSTE CURSUS: OLIEVERF VOOR BEGINNERS EN KOMT BINNENKORT DE VERVOLGCURSUS TEKENEN.

GA ALSJEBLIEFT NAAR HET NIEUWE PLATFORM VIA DEZE LINK:

https://soofos.nl/author/schilderschool-2-2/overzicht-cursussen

Leer nu Schilderen met Olieverf volgens de beproefde methode van Sasja Bork. Gegarandeerd dat je eerste schilderij gaat lukken! En denk jij nog steeds dat olieverf stinkt, te langzaam droogt of moeilijk te hanteren is? Met Sasja's tips & tricks horen die nadelen tot het verleden.

In leuke, praktische schilderoefeningen krijg je de basis vaardigheden als materiaalkennis, penseelvoering en kleuren mengen onder de knie. In uren van hoge kwaliteit video's demonstreert Sasja verschillende technieken en schildert ze elke opdracht met je mee. Nadat je met verschillende beeldende aspecten als ruimte, compositie en stijl bekend bent en met allerlei schilderwijzen hebt geëxperimenteerd maak je je eigen schilderij op doek. Kies je eigen onderwerp en stijl en bouw je schilderij volgens Sasja's methode in lagen op.

Met haar 3 Gouden Schilder Tips bereik je vast en zeker een prachtig resultaat!

De cursus omvat uren aan video's met heldere instructies en goed te volgen demonstraties. Daarnaast is er een uitgebreide reader met honderden tips & tricks waarin Sasja al haar kennis van 25 jaar schilderpraktijk en 15 jaar leservaring met je deelt.


 

Bij deze cursus kun je een materialen pakket bestellen dat door Sasja Bork en Van der Linde Kunstenaarsbenodigdheden is samengesteld.

Het pakket bestaat uit:


 • 10 tubes Daler Rowney Georgian Artist Quality olieverf 38 ml
 • 1 tube Daler Rowney Georgian Artist Quality olieverf titaanwit 225 ml
 • Condo afscheurpalet met 40 vellen
 • Zest-it Medium voor olieverf
 • Zest-it Verdunner voor olieverf
 • 6 penselen: rond in de maten 2, 4 en 8 en plat in de maten 4, 8 en 12
 • een pipet om het medium te doseren
 • een paletmes
 • 2 Daler Rowney canvasboards van 24 x 30 cm
 • 4 vellen Figueras olieverfpapier van 50 x 35 cm
 • 1 Green Leafs schilderdoek van 40 x 50 cm (3 maal geprepareerd eco-canvas)
 • Een handige Artists' Carry Box van Daler Rowney om alle materialen in te bewaren.Op de site van Van der Linde is een speciale pagina aangemaakt waar dit pakket met een winkelwaarde van 110 euro besteld kan worden voor 83 euro. Ook worden daar optionele materialen aangeraden door Sasja (denk bijvoorbeeld aan een ezel, extra doeken, schetsboek etc.). Indien de bestelling hoger is dan 100 euro betaal je geen verzendkosten.

Na betaling van de cursus ontvang je de link naar de site van Van der Linde en na bestelling heb je het pakket binnen 2 dagen in huis!


Jouw Leraar


Sasja Bork
Sasja Bork

Ik ben Sasja Bork en ik ben jouw gids in Teken- en Schilderland! Zelf teken ik al sinds ik een potlood vast kan houden en ik schilder 25 jaar met olieverf. Ik geef 15 jaar les in schilderen en heb een eigen schilderschool. Als eerste graads docent en onderwijskundige ben ik goed in staat om jouw verborgen talent naar buiten te lokken. Ga je met me mee op reis over het witte vlak?


CurriculumVeelgestelde Vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint nu en eindigt nooit! Het is helemaal aan jou hoe lang je erover wilt doen: de informatie blijft altijd beschikbaar. Jij bepaalt wanneer je begint en jij bepaalt wanneer je klaar bent.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Hoe klinkt 'een leven lang'? Nadat je je hebt ingeschreven heb je onbeperkt toegang tot deze cursus zo lang als je wilt op al je apparaten. Computer, laptop of iPad: hoe je het het makkelijkste vindt.
Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?
Helaas is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Maar neem vooral contact op dan zal ik mijn best doen een andere oplossing te vinden!
Is er een vaste volgorde in de cursus?
Je kunt beginnen met wat je wilt, maar het is aan te bevelen de volgorde van de modules aan te houden, want hier is echt over nagedacht. Binnen elke module kun je kiezen of je eerst de reader wilt lezen, de introductie wilt bekijken of een demonstratie wilt zien... je kunt natuurlijk ook meteen aan de slag met de praktijkoefening! Deze volgorde binnen elke module bepaal je zelf.
Is er een vervolg als ik klaar ben met deze cursus?
Wij zijn druk bezig met het vervolg op deze cursus, waarbij nieuwe technieken en onderwerpen aan de orde zullen komen!
Is this course also in English?
We are planning to translate everything in English second half of 2018. So be patient please ;-)
Hoe kom ik aan de schilder materialen?
Van de Linde kunstenaarsbenodigdheden heeft speciaal voor deze cursus een pakket olieverf materialen samengesteld die je voor een zeer gunstige prijs thuisgestuurd kunt krijgen. Bij je inschrijving krijg je een link naar een speciaal deel van hun site waar je het pakket kunt bestellen.
Hoe gaat de betaling in z'n werk?
Als je klikt op de inschrijf-button kom je eerst op de inlog-pagina van Teachable. Dit is het platform waar al het lesmateriaal op staat. Als je ingelogd bent klik je nogmaals op de inschrijfknop en dan kom je in een scherm waar je je kortingscode en je credit card gegevens kunt invullen. Heb je geen creditcard? Stuur me dan een bericht op [email protected] dan stuur ik je de betaalgegevens.

Begin nu!